高野豆腐とエリンギのピリ辛炒め
Fried freeze-dried tofu with spicy miso sauce

昨日月曜日の日替わりベジランチプレートです。

メインは高野豆腐とエリンギのピリ辛炒め。トマトとピーマンのサルサをのせて爽やかに。

副菜は大根おろしの落とし揚げ、つるむらさきと油揚げのナムルです。

月~土曜の11:30-14:00は日替わりベジランチプレート以外にもフムスと野菜のピタサンド、ヴィーガンブラウニー、ベジおつまみなどもご用意してます。
もちろん、お飲み物のみのご利用もできます。
生ビール、アイスコーヒー、梅ソーダなどございますので、是非お立ち寄りください。

Yesterday's vegan set lunch was fried freeze-dried tofu and eringi mushroom with spicy miso sauce, grated daikon radish fritters, Indian spinach namul, fresh salad and rice.

We serve vegan lunch 11.30-14.00 Mon-Sat.

Vegan beer, iced coffee, ume plum soda etc. are also available.
Drop in just for a drink!